Graag stel ik me aan u voor!

Over Autobedrijf Vogel

Ik ben Marcel Vogel en na het afronden van de IVA (instituut Voor de Autohandel) te Driebergen ben ik in 1981 mijn carrière gestart als receptionist bij een VW/Audi-dealer in Hengelo.

Na er enkele jaren met veel plezier te hebben gewerkt, heb ik in 1986 de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen.

De beginjaren van het zelfstandig ondernemen waren niet altijd even gemakkelijk, maar zoals ik er nu op terugkijk, kan ik wel spreken over een leerzame tijd. Ik ben vanuit huis gestart met de verkoop en reparatie van auto’s van diverse merken en jaartallen. In 1993 kreeg ik de mogelijkheid om een pand aan een mooie locatie in Nijverdal te kopen en na de verbouwing ben ik daar verder gegaan met de verkoop van jongere (lease) auto’s.

In 1998 heb ik voor mezelf een Volvo 850 Estate gekocht, vanwege zijn geweldige zitcomfort. Helaas heb ik maar één dag kunnen genieten van deze mooie auto, want de volgende dag had ik de auto verkocht. Hierop terugkijkende is dat het moment geweest dat wij ons meer op Volvo zijn gaan toeleggen. We zijn ons gaan verdiepen in het merk en hebben mooie contacten kunnen leggen in het buitenland. In eerste instantie ging onze verkoop naar collega’s en leasebedrijven, maar omdat er steeds meer vraag naar jonge en ook nieuwe Volvo’s kwam, zijn wij deze gaan inkopen via diverse kanalen in diverse landen.

Marcel Vogel